- Eten in Rusland is anders dan in Nederland. Zo wordt er hier helemaal niet veel groente gegeten! De meeste Russen eten drie keer per dag warm. 's Ochtends eten ze pap. Rond 2 uur is het lunchtijd. De lunch bestaat uit soep (voorgerecht), vlees (hoofdgerecht), rijst/aardappelen/boekweit etc. (garnituur) en salade als nulgerecht. 's Avonds eten ze rond 6 à 7 uur. Dit is hetzelfde als het middageten, maar dan zonder de soep.
- In Rusland is tvarog (творог) ook erg bekend. Dit is gewoon kwark, maar dan nog dikker. Ze verwerken het zelfs als een soort van snoepjes met chocolade of karamel eromheen! Ik heb een variant geprobeerd met chocolade (ook al hou ik niet zo van chocola) eromheen en aardbeiensmaak binnenin.
- Food in Russia is different from the Netherlands. They don't eat a lot of vegetables at all! Most of the Russian people eat warm meals three times a day. In the morning, the start with pap. It is lunchtime around two o'clock. The lunch includes soup (entree), meat (main dish), rice/potatoes/buckwheat etc. (garniture) and salad als (zero dish). Around 6 or 7 p.m. they eat the same as in the afternoon, but without the soup.
- In Russia, tvarog (творог) is very famous. This is just cottage cheese, but a little bit thicker. They even produce it as a kind of sweets with chocolate or caramel as an outer layer! I've tried a version with chocolate (although I don't really like chocolate) with a strawberry flavor on the inside.
0 reacties:
Een reactie posten